Об’єднані зусилля помножують результат: РЄПЦУ обговорила адвокаційну діяльність Ради
Християнський світ
27.03.2024
Учасники робочого засідання, що відбулося 26 березня 2024 року в Києві під головуванням Анатолія Козачка, старшого єпископа Української Церкви Християн Віри Євангельської, проаналізували свою адвокаційну діяльність в першому кварталі поточного року

Відмічено позитивний розвиток ініціатив Ради щодо об’єднання зусиль діаспори в США та інших країнах з метою всестороннього залучення наявних ресурсів для допомоги нашій країні. Як відомо, на засіданні РЄПЦУ в листопаді минулого року було прийнято рішення та надано відповідні доручення для кращого інформування закордонної церковної аудиторії та адвокації. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише irs.in.ua.

Присутні обговорили також стан та тенденції державно-церковних відносин. Олександр Заєць, голова правління Інституту релігійної свободи, озвучив новини щодо проходження профільних законопроектів та  інших ініціатив. Глави церков обговорили умови звершення пасторського та капеланського служіння в умовах війни та мобілізації. 

Учасники засідання обговорили також розвиток взаємин та проєктну співпрацю зі Світовим Євангельським Альянсом та іншими міжнародними структурами. «Делегації від РЄПЦУ планують участь в міжнародних заходах аби правда про намагання кремлівського режиму винищити цілий народ в центрі Європи була відома усім. Правда робить людей вільними для доброї дії», - переконаний Валерій Антонюк, голова ВСЦ ЄХБ.

У другій частині засідання священнослужителі обговорили стан підготовки Національного Дня Молитви за Україну – спільного проекту церков, що вже в червні вдев’яте об’єднає молитовників України. 

Джерело: irs.in.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

 

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церковСуспільство
Останні новини
Останні новини