У духовному центрі столиці відзначили Свято подяки (ВІДЕО, ФОТО)
Всеукраїнське Свято подяки
13.09.2021
12 вересня у столиці відбулося Всеукраїнське Свято Подяки-2021. Цьогорічне свято було присвячено 30-й річниці незалежності України, релігійної свободи та служіння Богові

Традиційно святкування розпочалося з фестивального містечка PodyakaFest, де було безліч дитячих і спортивних локацій, різноманітні фотозони та виставка служінь.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Вперше у Київ приїхала команда з Одеси, яка відтворила Пасхальну реконструкцію — фотозону з елементами театралізованого дійства про останні години життя Ісуса Христа.

Серед спортивних локацій були локації з флорболу, диск-гольфу, триболу та багато іншого.

Чудовим другом для дітей став Робік із "Суперкниги", який розповідав цікаві біблійні історії та проводив конкурси. Також для дітей розставили батути, проводили надувні ігри та різні розваги.

Цілий день функціонувала молитовна капличка, де всі охочі могли залишити записки зі своїми потребами, щоб за них молилися та дізналися більше про віру.

Крім цього, особливою родзинкою PodyakaFest став концерт дитячої творчості. Виступали дитячі гурти «Нотки», ансамбль бандуристів «Золоті струни», дитячий хор з Одеси та багато різних талановитих маленьких виконавців.

О 18:00 розпочався святковий концерт, у якому взяли участь кращі християнські музичні виконавці, учасники і фіналісти проєкту «Голос». Зокрема, виступали Руслана Лавор, Дарина Кочанжи, Ірина Цуканова, Вячеслав Рибіков та багато інших.

Єпископ Об’єднання християнських церков «Нове покоління» в Україні Андрій Тищенко наголосив на важливості вдячності народу.

“Ми дуже часто дорікаємо. Один одному, владі. А нам не потрібно нарікати. Нам потрібно дякувати. І нам є за що дякувати. Ми маємо свободу слова, ми маємо тисячі церков, потужні соціальні служіння, можливість відстоювати свої права. Ми багато що маємо. І будемо мати ще більше. Тому що ми вдячний народ!” - сказав єпископ.

Читайте також: Дев’ятий Національний молитовний сніданок об’єднав близько 1000 учасників (ВІДЕО)

Координатор Всеукраїнського Собору Олександр Турчинов зазначив, що Бог завжди був з Україною у важкі часи, і ми не повинні про це забувати.

“Ми зібрались разом в цей чудовий день, щоб подякувати нашому Богу за любов до кожного з нас, до нашої землі... Наш Бог завжди з нами у важкі часи. Коли почалася страшна війна, коли в Україні не було боєздатної армії, не було сучасної зброї, а була важка економічна криза, вщент зруйнована влада, саме Бог допоміг об'єднати країну, українців і захистити нашу Батьківщину.”- зазначив він.

Наприкінці очільники євангельських церков України разом з учасниками свята звершили спільну молитву вдячності за Україну та просили Боже благословіння на наступні роки.

Спеціальним подарунком для киян та гостей став виступ Andrey Chmut Band feat. ANYANYA з програмою “The Sound of your songs”.

Ініціаторами святкування виступають Рада Євангельських Протестантських Церков України та Українська Міжцерковна Рада за підтримки Всеукраїнського Собору.

Денна програма.

 Вечірня програма.

 Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Всеукраїнське Свято подяки
Останні новини
Останні новини