В Мелітополі окупанти викрали єпископа церкви «Слово життя»
Війна
21.03.2022
У Мелітополі окупанти продовжують терор проти мирного населення. Сьогодні військовий «Урал» росії протаранив хлібний фургон у мирному місті. Також фашисти викрали пастора церкви у Мелітополі. Саме так виглядає військова операція Росії в Україні.

Військові Росії окупували місто Мелітополь більше 20 днів тому.  Спочатку у місті викрали мера Івана Федорова і кількох чиновників.  Мера вдалося обміняти на полонених російських солдатів.  Сьогодні ж стало відомо про викрадення Дмитра Бодю, єпископа церкви «Слово життя» з Мелітополя. Про це повідомляє inform.zp.ua

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини

Він займав проукраїнську позицію, що не сподобалось окупантам.  Також залишаються у полоні у ворогів: голова райради Мелітополя Сергій Пріма, активістка Ольга Гайсумова, поліцейський Дмитро Стойков.

Також сьогодні окупанти продовжили свій терор на вулицях Мелітополя.  Так, на перехресті вул.  Воїнів-інтернаціоналістів та вулиці Інтеркультурна військовий «Урал» із позначенням Z пролетів на червоне світло світлофора та протаранив хлібний фургон.  В результаті вантажівки одного з підприємств, що випікають хліб, перекинулися та буквально розсипалися на частини. Чи жив водій вантажівки наразі невідомо.

Закликаємо молитися за пастора і за всіх людей, яких викрали орки, щоб Господь звільнив і захистив!

ВійнаПереслідування християн в Україні