10 молодіжних пісень, які піднімуть вам настрій під час карантину
Культура і творчість
13.02.2021
Оскільки під час карантину зібрання і служіння в церквах обмежені та багато українців не ризикують відвідувати масові заходи, Всеукраїнський Cобор склав список нових та надихаючих пісень, які піднімуть вам настрій.

1. "Авва" кавер на пісню Авраама Фріда "Абба"  

Якісний та захоплюючий український кавер на відому пісню Авраама Фріда "Абба",  яка присвячена надії на Бога та прославленню Його сили та милості.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

2. Марін і Марина Севастіян – Твоя милість

Через цю пісню автори хотіли сказати Господу "спасибі" за Його милість! Господь проявляє Свою милість по відношенню до кожного з нас, нам є за що Йому дякувати!

3. Нотки – Я не перестану

Неймовірна пісня від Українського дитячого гурту «Нотки». Написана  Лізою Кравчук, популярним автором кращих українських молодіжних та дитячих пісень.

4. 'The Blessing' у виконанні Карі Джоб і її чоловіка Коді Кейнса

Ця пісня була гімном 2020 року. І ми не сумніваємося, що вона продовжить благословляти нас у 2021 році.

'The Blessing' була взята «прямо з Святого Письма, і це серце Отця для Своїх дітей», - розповідає Джоб в відео з живого виступу.

5. Бог сильний, Бог чудотворний

Ще один якісний кавер від Наталії Доценко на пісню групи Way Maker - Бог, Ти Тут. Ця пісня одна з найкращих прославлень нашого Бога та віддання Йому хвали та подяки за Його підтримку і любов до нас.

6. Christ Our Hope in Life and Death - Keith & Kristyn Getty, Matt Papa

Інша пара, відома своєю музикою прославління, “Gettys”, випустила новий великодній гімн під назвою “Христос, наша надія в житті та смерті”.

7. Валерий Шибитов - Не Мовчи

Слова цієї пісні мають бути молитвою кожного віруючого: «Не мовчи, говори зі мною Боже! Немає слів для мене на світі дорожче».

8. "Живий доказ" Девіда та Ніколь Бініон

Девід і Ніколь Бініон недавно випустили свій новий альбом Glory of Eden, записаний наживо в Далласі, штат Техас.

В деяких рядках пісні можна почути такі надихаючі слова : «Я живий доказ. Ісус врятував мене, звільнив мене. Немає нічого неможливого для Нього. Віра піднімається!"

9. SokolovBrothers – Лети 

Чудова християнська пісня, яка піднімає дух, заспокоює та відволікає серце від суєти навколо.

10. "Не дуже далеко" - Гавві 

"«Не дуже далеко» ілюструє, чого можна очікувати від усього мого альбому", - сказав автор - "Ця пісня говорить: "незалежно від того, хто ти, незалежно від того, через що ти пройшов, Бог був там і Він зараз тут з тобою".

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Культура і творчістьХристиянський світ
Останні новини
Останні новини