У Рівному встановили 10 нових бордів з іменем Ісуса
Християнський світ
14.04.2021
Для людини величезне значення мають речі, які трапляються їй на очі протягом дня. Щоб допомогти місцевим жителям знайти душевний мир і відкрити серце для Бога, рівненська церква «Христос є відповідь» вже котрий рік розміщує вздовж вулиць білборди з християнськими слоганами і цитатами з Біблії

«Хто знає, може, в найтяжчу хвилину ці слова прийдуть комусь на розум і стануть початком нового життя», — вважають у церкві.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Цього разу громада вирішила зробити акцент на головній особистості всіх часів — Ісусі Христі. В місті встановили 10 білбордів з євангелізаційними фразами та пропозицією пасторської консультації, пише svitogliad.com.

Кожна фраза вселяє надію і повідомляє: Він у силах змінити все, що завгодно. Ісус прощає гріхи, звільняє від депресії та залежностей, зцілює хвороби, сім’ї та зруйновані життя. Христос — найпопулярніша особа у світі, і тільки Він є єдиною дорогою до порятунку. Ці слова найближчими днями побачать тисячі перехожих. Бог хоче, щоб у кожній душі проросло те насіння віри, яке сьогодні сіється по всій землі.

Читайте також: Історія людини, що попри загрозам життю не здається і до сьогодні врятувала майже 100 тисяч дітей від рабства

Відразу після появи нових білбордів пастору Тарасу Сеню вже почали дзвонити жителі міста з бажанням отримати консультацію. З його слів, особливо зворушив дзвінок від матері, яка намагається витягнути свого сина з депресії — той протягом 3-х років не може оговтатися після вживання наркотиків.

За допомогою до служителів звертаються не тільки жителі Рівного: християни з Хмельницької області попросили допомогти з розміщенням таких самих бордів у їхньому місті, і вже через кілька днів їх бажання здійсниться.

«Церква «Христос є відповідь» вдячна всім, хто молиться за дію Святого Духа у серцях людей і за виконання Божих істин, написаних на бордах. Давайте проповідувати Ісуса та здійснювати Божу справу разом», – закликали в церкві.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Християнський світВсе для церков