За рік майже 1000 пакистанських дівчат змушені були прийняти іслам, хто не прийняв – вбиті
Загрози та виклики
31.12.2020
Їх історії життя трагічні, повні болі та знущань. Радикальні ісламісти особливо націлюються на молодих дівчат, обертаючи їх в іслам ради їх експлуатації, часто вбиваючи їх.

Про це пише foxnews.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Цього місяця Державний департамент США оголосив Пакистан країною, до якої треба особлива увага, у зв'язку з масовими порушеннями релігійних свобод. Пакистанський уряд ці звинувачення відхиляє, закриваючи очі, а часто заохочуючи до насилля над християнами.

Згідно оцінки Комісії США з питань міжнародної свободи віросповідання, неповнолітні дівчата у громадах християн, найбільше страждають від рук ісламісті. Їх викрадають, змушують прийняти іслам, часто ґвалтують, примусово укладають з ними шлюб.

Дівчат зазвичай викрадають чоловіки, які шукають наречених. Після обернення в іслам дівчат швидко одружують, часто з літніми чоловіками.  Все це свавілля відбувається через те, що християн в країні ніхто, навіть поліція, не захищає.

У мережі процвітає ціла індустрія, організації, які заробляють на цьому гроші, в яку входять в тому числі й ісламські священнослужителі. Поліція робить вигляд що нічого не відбувається.

Їх історії жахають. Дівчина іменем Неха любила співати гімни в її церкві. Але у віці 14 років її викрали, вона була примусово переведена з християнства в іслам і вийшла заміж за 45-річного чоловіка з дітьми удвічі старшими за неї. Зараз чоловік перебуває у в'язниці.

Неха - одна з майже 1000 дівчат з релігійних меншин, які щороку змушені приймати іслам у Пакистані.

Активіст Джибран Насір назвав цю мережу "мафією", яка полює на немусульманських дівчат, оскільки вони є найбільш вразливими і найлегшими мішенями "для людей похилого віку, схильними до педофілії".

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини