150 родин у буферній зоні отримали від Карітасу по 2 тонни паливних брикетів
Добрі справи
24.11.2020
150 потребуючих родин, які проживають вздовж лінії розмежування, на початок опалювального сезону отримали по 2 тонни паливних брикетів

Допомогу було надано найбільш вразливим категоріям громадян, серед яких люди з інвалідністю, самотні малозабезпечені пенсіонери та інші.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У рамках дистрибуції опалювальних матеріалів мобільною командою Карітасу Запоріжжя проводилась оцінка потреб в Мар’їнському та Ясинуватському районі.

Паливними брикетами були забезпечені мешканці населених пунктів, які знаходяться у 0-5 км. від лінії зіткнення, а саме: с. Новоселівка (Ясинуватський район), с. Новоселівка Друга (Ясинуватський район) с. Тарамчук (Мар’їнський район).

Надання допомоги буде продовжено до кінця лютого 2021 року.

Читайте також: Церква та благодійники зібрали подарунки для онкохворих дітей

Допомога надається в рамках проєкту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали в наслідок конфлікту на сході України 2019-2021 р. р.».

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO).

Джерело: caritas.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Добрі справиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини