Ще дві області офіційно перейдуть у "червону" зону з 9 квітня
Covid-19
08.04.2021
Рішення ухвалено щодо Запорізької та Хмельницької областей

З 9 квітня у Запорізькій та Хмельницькій областях буде встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Відповідне рішення на позачерговому засіданні 7 квітня схвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, пише lb.ua.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 09 квітня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областях. Також застосувати на території Запорізької та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки", —повідомив він у телеграм-каналі.

Читайте також: У Тернополі посилять карантин і дозволять богослужіння тільки на вулиці

Таким чином, в Україні у "червоній" зоні перебувають 13 регіонів — Київ та 12 областей.

За рішенням Кабміну карантин в Україні продовжено до 30 квітня.

Джерело: lb.ua

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини