У 2021 році християнські спортсмени розповсюдили понад 208000 Біблій
Християнський світ
04.01.2022
Асоціація християн-спортсменів (АХС) закликає тренерів та спортсменів зі всього світу використовувати спорт для поширення Євангелія Ісуса Христа. Ця асоціація відома не тільки своїми спортивними заходами та таборами  «Fields of Faith», а й розповсюдженням Біблій серед спортсменів

У 2021 році члени асоціації розповсюдили 208624 Біблії, відзначивши 67 років служіння, яке має на меті познайомити тренерів та спортсменів з Ісусом, покращити їх відносини з Богом  і церквою.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Я думаю, що одна з причин, чому Бог продовжує благословляти Асоціацію християн-спортсменів, полягає в тому, що ми зосереджені на зростанні нашого біблійного служіння, – сказав президент і виконавчий директор АХС Шейн Вільямсон. – Ми завжди слідуємо Божому Слову, що заповідає нам розповсюджувати Євангеліє. І ми не перестаємо дивуватися, як Господь використовує нас, щоб передати Біблії у руки тренерів і спортсменів по всьому світу».

Читайте також: Аерокосмічна компанія NASA найняла 24 богослова аби підготуватися до зустрічі з Творцем?

Основною темою для асоціації у 2021 році став вірш з 1 Тимофія 6:11: «Але ти, о Божа людино, утікай від такого, а женися за правдою, благочестям, вірою, любов'ю, терпеливістю, лагідністю!»

За матеріалами evangelicodigital.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світЄвропа та світНадихаючі історії
Останні новини
Останні новини