Вихованці «Отчого дому» взяли участь у 24-годинному марафоні на підтримку служіння дітям та молоді.
Добрі справи
28.06.2022
Вихованці українського «Отчого дому», які через війну перебувають у Німеччині, взяли участь у благодійному 24-годинному марафоні з підтримки прав дітей та молоді

Про це повідомляє inVictory

"Вихідні з 25 на 26 червня у нас пронеслися як один день - як той марафон, який ми бігли", - йдеться в описі відео.

Щорічно у Фрайбурзі (Німеччина) проводиться благодійний 24-годинний забіг із підтримки прав дітей та молоді. Щоразу команди пробігають кола у вільно визначеній естафеті на 400-метровій доріжці у Фрайбурзькому парку Seeparkstadion.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Через пандемію марафон не проводився попередні два роки, але у 2022 році його було вирішено відновити та зібрати кошти для підтримки служіння дітям та молоді.

«Війна закинула «Отчий Дім» саме у Фрайбург, тому ми змогли приєднатися до марафону, разом із партнером, організацією WIESE, яка займається молоддю та дітьми у місті та допомагає нам із щоденною працею з нашими малюками, — йдеться під відео на YouTube. — Для всіх нас це було вперше, тому ми з ревністю взяли участь у такій шляхетній справі. Діти та дорослі із задоволенням 24 години бігали по колу, передаючи естафету один одному, підтримуючи друзів, незважаючи на втому та бажання спати».

Незважаючи на те, що команда «Отчого дому» брала участь у подібному заході вперше, вона посіла третє місце у командному заліку та взяла перше місце за найшвидше естафетне коло.

Ми дуже пишаємося нашими дітьми та раді тому, що вони стали частиною такої важливої ​​справи – зібрати гроші для дітей та молоді Фрайбурга та представити нашу Україну на марафоні. Ми віримо, що ця справа не залишиться непомітною і вони збиратимуть плоди того, що посіяли у своєму дитинстві. Війна закінчиться і ми проведемо ще не один такий марафон у себе вдома і запросимо друзів із Німеччини до себе», — повідомляється на ютуб-каналі «Отчого дому».

Міжнародний благодійний фонд «Отчий Дім» – благодійна організація, яка займається вирішенням проблеми дитячої безпритульності через об'єднання зусиль церков, благодійних та громадських організацій, структур державної влади.

Добрі справи
Останні новини
Останні новини