30-денний марафон з читання Біблії у період карантину
18.03.2020
Як регулярний прийом їжі життєдайно впливає на наше тіло, так і регулярне читання Божого Слова збагачує наш дух. Через читання, роздуми і молитву Дух Святий відкриває нам Божу любов і святість.

План читання - це допоміжний засіб, який можна порівняти з розкладом прийому духовної їжі.

30-денний марафон з читання Біблії

Розпочніть читання Слова по обіді чи після вечері, вимкніть телефони, електронні пристрої. Протягом десяти-двадцяти хвилин сконцентруйте свою увагу лише на Святому Письмі. Після прочитаного проведіть обговорення з дітьми, спонукайте їх задавати питання, а після завершіть спілкування спільною молитвою. Це не лише об’єднає усю сім’ю, покращить атмосферу та зміцнить віру, але головне - зробить Христа частиною вашої родини.  Якщо хочете, щоб ваші діти зустрілися з Богом, немає кращого способу, ніж запросити Його у ваш будинок!

Плани читання Біблії у період карантину

Оберіть прийнятний для себе план читання Слова, завантажте його та будьте вірними самі перед собою у цьому рішенні (або залучіть до цього ваших близьких, друзів чи колег).

На відомому онлайн-ресурсі по вивчанню Біблії allbible.info, пропонуються види планів терміном на рік, півроку та 90 днів:

  • Хронолігічний 

  • Історичний

  • Проект 3:45+

  • «ESV Study Bible»

  • Канонічний

  • Ранком та ввечері

Обрати план можна тут.

Скористайтесь карантином/самоізоляцією, щоб зрости у пізнані Біблії та викарбувати гарну звичку, яка є незамінною у життя здорового християнина!

Саме поглинаючи Божі обітниці та заповіді, наш мозок буде здатний протистояти пітьмі негативних новин та чуток, які жадають полонити всю землю і вкрасти віру та надію на Господа.

20 уривків з Біблії, які можна пересилати друзям, аби заспокоїти під час пандемії

Нагадаємо, що християнські лідери з 34 країн, ще на початку року оголосили 2020 рік «Всесвітнім роком Біблії».