Адвентисти надали допомогу медичними засобами для 27 медзакладів
28.05.2020
Завдяки Адвентистському агентству допомоги та розвитку ADRA Ukraine цього тижня 27 медичних закладів, які протидіють поширенню коронавірусної інфекції, отримають набори з засобами особистого захисту: костюмами, масками, рукавичками, побутовою хімією, бахілами та антисептиками

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Щоб лікарі почувалися у безпеці та мали можливість створити належні умови для лікування хворих, біло придбано 4250 респіраторів, 760 комплектів захисних костюмів, 500 упаковок рукавичок, 500 пар бахіл, 300 літрів антисептику, 300 літрів побутової хімії.

Читайте також: Капелани тюремного служіння під час карантину надають допомогу у місцях позбавлення волі

У рамках проекту "Створення належних умов лікування хворих та сприянню боротьбі з поширення пандемії коронавірусної інфекції COVID-19" набори отримають медичні заклади, які знаходяться у Вінницькій, Сумській, Івано-Франківській, Тернопільській, Черкаській, Чернівецькій областях та у місті Києві за фінансової підтримки Церкви Ісуса Христа святих останніх днів та Церкви адвентистів сьомого дня в Україні.

Зокрема, цей проект був реалізований 26 травня на Вінниччині. Благодійна пожертва з вищезазначених засобів була надана Вінницькій ЦРКЛ, Вінницькій МКЛ №1, Калинівській ЦРЛ, Хмільницькій ЦРЛ на загальну суму 95000 грн.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами Олександра Зайцева та ADRA Ukraine

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!