Адвентисти надаватимуть правову допомогу на Сході України
Суспільство
24.05.2020
З цього тижня адвентистська благодійна організація "ADRA Україна" надаватиме правову інформацію та консультації з різних питань мешканцям Донбасу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Аdventist.ua.

Зокрема, це правові питання реєстрації внутрішньо переміщених осіб, доступ до пенсійних та соціальних виплат, отримання та відновлення паспортної та іншої документації, втраченої чи пошкодженої внаслідок конфлікту (паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження/смерть, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про освіту тощо), право власності та використання земельних ділянок, отримання спадщини та інші житлові та земельні питання тощо.

З повним переліком питань можна ознайомитися за посиланням https://adventist.uа...

Консультацію та правову допомогу можна отримати за телефонами: 050 240 0752, 066 212 8498, 050 800 24 56 чи надіславши листа на пошту legal.aid@adra.ua

Консультації надаватимуться з понеділка по п'ятницю, з 9:00 до 17:00.

Допомога надається в рамках проекту “Інклюзивний доступ до психосоціальної підтримки, захисту та питного водопостачання для людей, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України на лінії розмежування”, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Джерело: Релігія в Україні

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини