Адвентисти провели тренінг для психологів та соціальних працівників з Донбасу
Християнський світ
16.09.2020
Адвентистське агентство допомоги та розвитку ADRA Ukraine наприкінці серпня провело у Святогірську тренінг для психологів та соціальних працівників мобільних бригад соціально-психологічної допомоги з Луганської та Донецької областей

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Протягом трьох насичених днів фахівці та фахівчині говорили про керівні принципи міжнародної гуманітарної допомоги, важливість дотримання правил безпеки та методики вирішення конфліктів.

У рамках тренінгу також розглянули напрямок тілесно-орієнтованої психотерапії. Його відмінність від всіх інших полягає в тому, що звична психологічна робота доповнюється роботою з тілом людини. А це доповнення є особливо важливим, коли мова йде про людей, особливо маленьких діток, які постраждали внаслідок збройного конфлікту.

Читайте також: У Луцьку відбувся фестиваль сімейних традицій “LutskFamilyFest”

Тренінг відбувся в рамках проекту “Інклюзивний доступ до психосоціальної підтримки, захисту та питного водопостачання для людей, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України на лінії розмежування”, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Джерело: ADRA Ukraine

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини