Адвокат з синдромом Дауна допомагає людям з інвалідністю
Надихаючі історії
13.04.2021
Він усміхнений, випромінює багато позитивної енергії. Сам має синдром Дауна, Марк Хублар допомагає людям, як і він, з обмеженими можливостями

«Є дві речі, які ви повинні знати про мене. Я люблю людей і люблю розмовляти», — говорить 56-річний Марк Хублар, католик з Сан-Франциско.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Він щодня працює мотиваційним оратором, і в цій діяльності його не турбує наявність синдрому Дауна, пише rodyna.org.ua.

«Він ніколи не дозволяв інвалідності зупиняти його, — каже колега Хублара. — Усе, що робить Марк, — це диво».

Марк Хублар не залежить від сторонньої допомоги. Він живе власним життям, заробляє на життя, здобув науковий ступінь з публічних виступів і заснував власну компанію «Mark Hublar Speaks». Щоб допомогти людям з інвалідністю, він їздить по всій Америці. Він регулярно контактує з корпоративними та некомерційними керівниками, роботодавцями та членами Комітету Конгресу Вашингтона. Він познайомився з довгим списком політиків, спортсменів та знаменитостей.

Читайте також: Як навчити дитину правильно реагувати на булінг

«Я хочу, щоб мої люди йшли до громади і влаштовувались на справжню роботу за реальну зарплату, таку ж зарплату, як і інші», — каже він.

Його діяльність помічають на Батьківщині. Він з’явився на білбордах в Південній Індіані та на великому екрані на Таймс-сквер у Нью-Йорку.

Однак Марк не думає про славу. Для нього найголовніше — допомогти іншим, хто, як і він, має обмежені можливості.

«Бог задоволений тим, що я роблю, — говорить Марк Хублар. — Він працює на небі, а я тут».

Джерело: rodyna.org.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Надихаючі історії