Американський актор розповів про свій шлях до віри і як це вплинуло на роботу в Голлівуді
Культура і творчість
08.07.2021
Американський актор і зірка фільмів «Чудо-жінка 1984» і «Світ Юрського періоду: Домініон» розповів в інтерв’ю про свій шлях до віри й Голлівуду

Актор і продюсер Крістофер Полаха в подкасті для християнського стрімінгового сервісу Pure Flix «The Pure Flix Podcast» розповів про свою віру і як це вплинуло на його роботу в Голлівуді.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com.

Попри те, що він ріс у християнській родині, Полаха згадав про те, як засумнівався у своїй вірі під час навчання в середній школі. За його словами, він вирішив зробити перерву в стосунках з Богом, і це затягнулося на багато років.

Крістофер Полаха розповів про те, що переломним для нього став кінець 1990 року, коли він навчався в коледжі в Нью-Йорку. Тоді майбутній актор йшов вулицею з другом, коли поруч пролунав вибух.

«Вогняна куля вирвався з каналізаційної решітки на тротуарі, сказав він, додавши, що вибух відкинув їх убік. Наступне, що я пам’ятаю, я стою на дорозі, й мій одяг в крові».

Тоді Крістофер отримав травму обличчя, але й він, і його друг вижили. За словами актора, цей досвід став визначальним, оскільки він змусив його переглянути його віру і звернутися до Бога.

Читайте також: “Повернути Америку до Бога” ― Нік Вуйчич створив ProLife Bank

«Я почав гаряче молитися, сказав він. Це був момент, коли я зрозумів, що не зможу без Бога».

З того часу, як пояснив актор, він приносить свою віру, куди б не йшов, надихаючи інших на цьому шляху.

«Це моє служіння, сказав Полаха. Якщо я поводжуся добре, приходжу вчасно на роботу, знаю репліки сценарію, з добротою ставлюся до людей, я відображаю Божу любов. Це впливає на них, тому що це спонукає людей підходити до мене і питати, чому я не такий, як усі».

Також Крістофер Полаха щонеділі проводить прямі ефіри в Instagram, в яких обговорює біблійні теми.

Джерело: svitogliad.com

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчістьХристиянський світ