Астронавт NASA показав схід сонця з космосу, процитувавши 30-й Псалом
Надихаючі історії
18.01.2021
Астронавт NASA на борту Міжнародної космічної станції заявив цього тижня, що вигляд сходу сонця з космосу нагадує йому біблійний вірш із Псалмів

Віктор Гловер, один із семи чоловіків і жінок, що входять до складу екіпажу 64-ї експедиції на космічну станцію, опублікував у Instagram дві фотографії сонця, сяючого прямо над горизонтом Землі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише ІА Світогляд з посиланням на Christian Headlines.

«Зробив ці фотографії сьогодні, я люблю світанки і заходи, — написав Гловер в Instagram і Twitter. — Ви бачите кольорові смуги? Вони нагадують мені уривок з 30-го Псалму: «буває увечорі плач, а радість на ранок!». Період безпосередньо перед самим сходом сонця здається найтемнішим. Бажаю всім любові і світла. На добраніч від @iss».

Гловер потрапив у заголовки газет в листопаді, коли він був частиною екіпажу з чотирьох осіб, який на борту ракети SpaceX вирушив на космічну станцію в рамках лише другої в історії пілотованої місії NASA / SpaceX. Він — перший темношкірий космонавт, який прожив на космічній станції тривалий час. Він був пілотом і заступником командира SpaceX Crew Dragon під нікнеймом Стійкість.

Гловер, якого обрали астронавтом у 2013 році, також став відомим через те, що взяв із собою в космос чаші для Причастя та Біблію. Він є членом конгрегації Церкви Христа в Х’юстоні, штат Техас, де він вів заняття з Біблії.

Читайте також: У ПЦУ розвінчали міф про купання в ополонці на Водохреще та "змивання" гріхів

«Я, напевно, продовжу те ж саме, що ми робили раніше: віртуальне служіння, віртуальне пожертвування, читання моєї Біблії і молитву», — сказав Гловер минулого року в інтерв’ю Christian Chronicle про свій час поклоніння у космосі.

Гловер сказав, що місія NASA і пов’язані з нею небезпеки допомогли йому поглянути на своє життя в перспективі. У нього і його дружини Діон четверо дітей.

«Цей час насправді допоміг мені зосередитися на тому, що дійсно є найважливішим, що мені насправді потрібно робити прямо зараз. І я зрозумів, наскільки важливо бути дійсно впевненим, що моя сім’я не просто підготовлена ​​до цієї місії, але підготовлена до життя. Ось у чому полягає завдання батьків:  розуміння ролі Бога в моєму житті, Божого авторитету і мого підпорядкування цьому, а також любові, підтримки і підбадьорення, яких ці речі можуть створити в моєму житті», — сказав він.

Читайте також: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

 

 

Надихаючі історії