Баптисти планують провести Всеукраїнську пасторську конференцію
Християнський світ
20.06.2021
16 червня у канцелярії Всеукраїнського союзу церков ЄХБ в Ірпені відбулася чергова рада. На ній анонсували проведення Всеукраїнської пасторської конференції 18-20 листопада.

Про це повідомляє пресслужба ВСЦ ЄХБ.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасниками зустрічі стали обласні пресвітери, правління союзу та інші служителі, що входять до складу ради.

Під час засідання ради проходила окрема зустріч із бухгалтерами обласних об’єднань. Світлана Бєлоусова, бухгалтер-аудитор, юрист та економіст, провела для них навчальний семінар з метою кращої роботи і упорядкування організації служінь та ведення бухгалтерського обліку в ООЦ.

На зустрічі ради Василь Фурта, заступник голови ВСЦ ЄХБ, підняв питання ролі старшого пресвітера у зрощенні молодих служителів, у їхній підготовці та введенні їх у служіння через групи наставництва. Сьогодні є велика потреба у нових пресвітерах, проповідниках і лідерах служінь.

З метою необхідного сприяння у роботі благовісників і місіонерів ОНЦ Роман Вечерківський, заступник голови ВСЦ ЄХБ, звернувся до старших пресвітерів щодо мотиваційної складової у служінні місіонерів і їхніх команд.

Роман Сухар, відповідальний за молодіжне служіння, і Ольга Мирончук, відповідальна за дитяче і підліткове служіння, представили напрацювання своїх комітетів, бачення та стратегію роботи на чотири роки. Разом із учасниками ради вони обговорили шляхи ефективного розвитку цих напрямів.

Щодо планів на осінь, то комітет розвитку пасторів готується до проведення всеукраїнської пасторської конференції 18-20 листопада, під час якої будуть висвітлюватись окремі теми для молодих пасторів (до трьох років досвіду служіння) і служителів великих церков.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світ