Благодійники Білої Церкви подарували дітям "Чудо Різдва!"
14.01.2020
У м. Біла Церква, що в Київській області, 8 cічня відбувся благодійний концерт під назвою «Чудо Різдва»

Близько 200 гостей, серед яких більшістю були діти з малозабезпечених сімей та їх батьки, почули справжню історію Різдва, дізнались про актуальні проекти адвентистської церкви та отримали цінні подарунки, повідомляє telegra.ph.

Сучасне Різдво у світовій культурі все рідше пов’язується з його головною подією народженням Спасителя Ісуса. Святкова атмосфера асоціюється з смачною випічкою, подарунками, сімейним спілкуванням, різдвяною музикою і затишком. Проте всім цим прекрасним речам може надати змісту тільки вона біблійна історія Різдва. Об’єднати їх в одному місці і часі стало ціллю концерту «Чудо Різдва». 

Ідея створення проекту належить пастору місцевої адвентистської громади Олександру Кулазі. У співпраці з музичною групою «Shelter» розпочалась інтенсивна підготовка, що тривала близько трьох місяців. У програму концерту увійшли різдвяні пісні в оригінальних аранжуваннях, між якими відтворювались відеофрагменти різдвяної історії з оповіддю диктора.

За годину до початку концерту відбувся ярмарок проектів (гурток слідопитів, молитовна група, тренінги по сімейним стосункам та інші), до яких запрошували долучитися гостей. Також була оформлена фотозона для сімейних фото гостей. Великою радістю для діток були, звичайно ж, подарунки, що очікували кожного маленького відвідувача після концертної програми. В святковій коробці їх чекали солодощі, іграшки та дитячі книги. 

Звичайно ж, підготовка такого масштабного проекту почалась з пошуків ресурсів. Вкладаючи власні кошти, учасники команди хвилювались, проте не переставали вірити: коли робиш справу для слави Бога, Він обов’язково знайде все потрібне. І чудо здійснилося: в останні тижні підготовки відгукнулися люди, що оплатили більшу частину подарунків, а інші своїми пожертвами майже повністю покрили витрати проекту! Силами людей, яких Бог надихав стати опорою у фінансах, підтримці, молитві команда змогла організувати це різдвяне свято.

Організатори кажуть: «Попри всі труднощі, ми щасливі, бо почули не одне дитяче «дякую», «які гарні пісні», «класний концерт», «мені так сподобалось». Побачили щирі усмішки, замислені погляди від справжньої різдвяної історії й задоволені обличчя володарів таємничих «коробок». Все що можемо сказати,   слава Богу! Чудеса існують, і наш концерт тому підтвердження».

Переглянути відео з концерту та слідкувати за діяльністю музичної групи "Shelter" можна на за посиланням instagram.com.

Джерело: telegra.ph

Останні новини
Останні новини