Богослужіння прямо на великих вантажних кораблях – що відбувається в портах Одеси та Чорноморська? ФОТО.
Християнський світ
19.09.2020
Капелан служіння “Sailors society”, пастор Сергій Безвершенко, разом з іншими служителями відвідує кораблі, що знаходяться в порту Одеси та Чорноморська та здійснює там богослужіння, а також займається духовною роботою та підтримкою моряків.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

10 вересня відбулось одне з таких богослужінь на борту вантажного корабля SBI MACARENA. 16 вересня 2020 року, подібна зустріч відбулася  з моряками корабля GDF SUEZ NORTH SEA. 17 вересня було зібрання та молитва на борту корабля SPRING SKY.

 Через пандемію, багато моряків вже майже 11 місяців постійно знаходяться на бортах кораблів та  не можуть навіть потрапити в місто, щоб хоча-би ступити ногою на землю. Тому вони особливо потребують духовної підтримки.

Капелани підтримують моряків словом від Господа: «Господь завжди поруч, він з нами, там, де потрібно. Ісус дає більше ніж ми просимо. Він знає що нам потрібно, про що ми не завжди знаємо.

 На судні SPRING SKY брати зустріли давнього друга – капітана Мельхор, з яким вони познайомились ще в 2018 році, коли вперше потрапили на борт його корабля.

Служителі проводять час з командою, моряками, які збираються в кают-компаніях, службовці здійснюють молитви за моряків, просять благословення на подальші морські подорожі, молять за їх сім'ї та успішне повернення додому, читають та вивчають Біблію.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Християнський світ