Майкл Пенс та губернатори США об'єдналися для боротьби з абортами
Європа та світ
05.08.2021
Колишній віцепрезидент США Майк Пенс та губернатори з консервативними поглядами об'єдналися, щоб твердо виступити проти рішення, яке захищає право на аборт.

Коаліція з одинадцяти губернаторів-республіканців зробила спільну заяву із закликом до Верховного суду скасувати рішення "Ро проти Вейда". У заяві губернаторів стверджується, що цим рішенням Верховний Суд перевищив свої правові повноваження і повинен залишити рішення щодо абортів на власний розсуд законодавчим органам окремих штатів. Про це йдеться на сайті christianheadlines.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Серед тих, хто приєднались до заяви - губернатори Флориди, Південної Дакоти, Алабами, Арізони, Арканзасу, Джорджії, Айдахо, Айови, Міссурі, Монтани, Оклахоми та Техасу.

Окрім цього, група адвокатів Майка Пенса, під назвою "За розбудову американської свободи" зробили заяву на підтримку заборони абортів у Міссісіпі.

Група "За розбудову американської свободи" створена для просування консервативних цінностей задля впливу на політичні рішення. Ця заява є першим вагомим кроком зробленим адвокатською групою.

Інші консервативні організації, включаючи Раду з питань сімейних досліджень та Сімейну раду Міннесоти, теж подали подібні заяви. Є надія що це дозволить консерваторам перемогти  у Верховному Суді з рахунком голосів 6 проти 3.

"Рішення «Ро і Кейсі» ігнорують цінність людського життя та нехтують бажанням суспільства захищати ненароджених дітей, що підриває погляд людей на самих себе та на їх місце в суспільстві" - йдеться у заяві групи "За розбудову американської свободи".

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини