Церква у Відні стала центром допомоги українцям в Австрії
Допомога під час війни
18.05.2022
Завдяки роботі церкви з допомогибіженцям кількість відвідувачів богослужінь із 30-ти досягла 200 осіб. За підтримки австрійських церков та окремих віруючих церква здійснює пошук житла біженцям та допомагає їм оформити реєстрацію.

Про це повідомляє baptyst.com

Наприкінці березня церкві довелося шукати більш просторе приміщення для зібрань. Євангельська церква «Майдлінг», що розташована поблизу станції метро, охоче запропонувала своє приміщення. Тут дозволили користуватися всіма приміщеннями та технічними засобами, що стало для церкви Відня новим етапом розвитку служіння.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

photo_2022-05-16_10-38-56

Наразі, на кожне недільне богослужіння церква готує не лише духовну програму для дорослих і дітей, а ще й щонайменше 80 продуктових пакунків для біженців, які потребують допомоги. А ще тут пропонують одяг та медикаменти.

photo_2022-05-16_10-01-31Слід зазначити, що окремі румуномовні та австрійськи церкви Відня допомагають помісній церкві звершувати служіння для біженців у більшому обсязі, ніж вона спроможна це робити самотужки.

«Ваша молитовна підтримка буде для нашої команди дуже важливою, бо теперішнє навантаження в служінні потребує відповідних сил та ресурсів» – каже пастор церкви Андрій Пузинін.

Допомога під час війни
Останні новини
Останні новини