День, коли народилася Церква: Валерій Антонюк привітав з Трійцею
Християнський світ
20.06.2021
20 червня в Україні святкують Трійцю (День п’ятидесятниці). З нагоди свята до християн звернувся голова ВСЦ ЄХБ, голова Духовної ради Всеукраїнського Собору Валерій Антонюк:

Дорогі брати і сестри, щиро вітаю вас з Днем п’ятидесятниці, з Днем народження Церкви і зішестя Духа Святого! Відтак починалася нова ера у стосунках Бога з людьми, коли Ісус Христос розпочав будівництво славної Своєї Церкви.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дух Святий зійшов для того, щоб продовжувати цю працю і кликати до спасіння тисячі, сотні тисяч і мільйони людей по усьому світу. Упродовж тисячоліть продовжується спасіння людей.

Бог продовжує кликати до Себе, відкриваючи Ісуса Христа. Дух Святий сьогодні працює в нас на землі. І ми – живе каміння у цій славній будові, Церкви Христовій.

Бажаю усім нам сповнюватися силою Духа, як колись апостоли на початку. Щоб ми продовжували нести свідчення, бо Христос казав: «Ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі» (Дії 1:8).

Тому сьогодні Дух Святий працює – Він відкриває нам Ісуса Христа. Він дає нам Слово істини в наші серця. Він дає нам дерзання, ревність для того, щоб продовжити служити говорити людям правду про Того, Хто є Месія і Спаситель світу.

Нехай кожна помісна церква зростає духовно і кількісно. Нехай кожен із нас християнин, сповнюючись Його силою, буде людиною, яка готова звершити все те, що Бог нам доручає. Нехай Божа благодать перебуває на нас. З Днем народження кожну церкву! З Днем народження, християни!

Дух Святий з нами, Дух Святий у нас до дня, поки Христос не покличе нас до Себе.

Джерело: пресслужба ВСЦ ЄХБ

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Християнський світ