12-річна дочка відомої актриси і співачки Дженніфер Лопес написала дитячу християнську книгу «Господи, допоможи мені!»
Добрі справи
05.10.2020
Емма Муньїс, 12-річна дочка відомої актриси та співачки Дженніфер Лопес, написала дитячу християнську книгу разом зі своєю нянею, з якою юна письменниця молиться перед сном.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це в твіттері розповіла сама мама дівчинки.

"Так пишаюся моєю Еммою, коли вона ділиться своїми щоденними молитвами в своїй найпершій книзі "Господи, допоможи мені!", - написала Дженніфер Лопес. 

Юна письменниця розповіла, що написала цю книгу разом зі своєю нянею, з якою вона зазвичай молиться перед сном. В інтерв'ю журналу People Еммі розповіла, що почала молитися в п'ять років і вважає, що розмова з Богом допомагає їй долати великі і маленькі проблеми.

"Я дійсно сподіваюся, що діти зможуть навчитися молитися, ділячись цією книгою і поширюючи силу молитви після її прочитання", - сказала вона.

У книзі також яскраво простежується любов Емми до тварин. Вона розповіла, що лінивці - її улюблені тварини, і вона хоче запобігти їх вимирання, жертвуючи притулкам лінивців.

У синопсисі книги сказано: "У всіх нас кожен день бувають моменти, коли нам може знадобитися невелика допомога. Деякі з них маленькі, наприклад, прокидатися в школу або ладити з братом або сестрою. Інші великі, наприклад, допомогу в порятунку планети і всіх її жителів - особливо лінивців! Але прохання до Бога про допомогу завжди дає нам сили пройти через все. Емма Муньїс ділиться своїми щоденними молитвами, щоб запропонувати сім'ям спосіб знайти мир і силу повсякденної віри."

За матеріалами: inlight.news

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини