Дуда вирішив на рівні Конституції Польщі заборонити гей-парам усиновлення дітей
06.07.2020
Дуда підписав проєкт президентської поправки до Конституції

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Президент Республіки Польща Анджей Дуда, який бере участь у виборах глави держави в цьому році, заявив, що Конституція має чітко вказати, що усиновлення дитини людьми, які перебувають в одностатевих шлюбах, заборонене. Про це пише Segodnya.ua з посиланням на  Dziennik.pl.

Читайте також: Вибори президента Польщі: лідирує Анджей Дуда, який об'явив війну ЛГБТ-ідеології та Стамбульській конвенції

За його словами, в Польщі дитина підлягає правовому захисту, який визначається обов'язковими положеннями Конституції, але ці норми потребують доопрацювання. Особливо коли батьки позбавлені батьківських повноважень.

Дуда впевнений, що його ініціативу підтримають усі фракції Сейму, а затвердження змін до Конституції припинить обговорення питання про доцільність усиновлення дітей представниками ЛГБТ-спільноти.

6 липня законопроєкт скеровано до сейму, передає lb.ua з посиланням на пресслужбу президента Польщі.

Для внесення змін до Основного закону необхідні голоси двох третин нижньої палати парламенту.

Президент Польщі заявив, що зміни до Конституції дозволять більшою мірою реалізувати "безпеку і турботу про добробут дітей".

Читайте також: Ми позбавимо ваших дітей природної статі та дамо 100 гендерів. Що ховає Стамбульська конвенція?

"Якщо це буде прямо написано в Конституції, то емоції вщухнуть. Буде зрозуміло, що це неприпустимо, і непотрібно буде обговорювати: дозволено чи заборонено. Конституція Польщі чітко це визначить і назавжди припинить політичні суперечки з цього питання", – сказав він.

Джерело: Segodnya.ua та lb.ua

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини