«Я закричала: «Господи, я вірю», — Джоні Еріксон Тада про боротьбу з коронавірусом
Надихаючі історії
13.01.2021
У середині грудня 2020 року у письменниці, художниці та засновниці місії «Джоні та друзі» Джоні Еріксон Тада виявили коронавірус

Понад 50 років страждаючи від паралічу верхніх та нижніх кінцівок, маючи інвалідність та хронічний біль, Джоні навчилася, як нести навіть цей хрест.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Після одужання жінка поділилася своїм свідченням про те, як Бог зцілив її, та тим, що Він відкрив для неї під час хвороби, пише svitogliad.com.

Про це вона розповіла у своєму відеозверненні, яке опублікували на ютюб-каналі місії.

«Як ви усі знаєте, я боролася з коронавірусом, і я дякую вам за ваші молитви. Хоча, можливо, ви помітили, що мої легені кажуть мені, що я не зовсім одужала. Будучи квадриплегіком, було так важко дихати, особливо вночі в ліжку.

І коли мені сказали, що у мене COVID, я подумала, що це смертний вирок. Але моя інвалідність вже навчила мене нести навіть цей хрест, коли я довірилася Йому в тому, що Він доведе мене до кінця, навіть якщо це означає смерть.

Читайте також: Щоб нагадати про Бога: у медзаклади для людей з деменцією розсилають диски з госпел-піснями

Коли я віддала все це Йому, я відчула, як Бог ніжно і твердо опанував цією дивною недугою і почав діяти в мені. Неначе Господь тиснув на мене: «Джоні, ти віриш мені, що я ніколи не залишу і не покину тебе? Віриш, що я завжди допомагав тобі в цій біді? Те, що сумніваєшся в мені, тільки погіршує ситуацію. Чи віриш ти, що моєї благодаті достатньо? Неважливо, чи Я заберу тебе додому, або ж доручу залишитися, ти мені довіряєш?»

І в темряві в ліжку я закричала: «Так, Господи, я вірю. А потім у наступні години і дні я відчувала цей дивовижний спокій і майже байдужість до того, наскільки це може зашкодити або чим це закінчиться, і я почувалася цілком спокійно під рукою Бога.

Він притягнув мене до Свого сховища, і я відчула, що відпочиваю в тіні Всевишнього, відчула себе благословенною.

Коли ми віддаємо свої страждання Богові і занурюємося в Його волю, Він змусить кожен біль виконати свою божественну мету в нашому житті. Я вірю, що мої слова допоможуть вам сьогодні, якщо ваші страждання для вас — повна загадка. Я молюся, щоб ви прийняли Бога з усвідомленою вдячністю, знаходячи надію в своїх негараздах», — сказала Джоні.

Джерело: svitogliad.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини