Стартував 4-й набір групи підтримки онлайн-курсу «Емоційна цілісність»
Все для церков
20.01.2021
У середині січня стартував четвертий набір групи підтримки курсу «Емоційна цілісність» Школи консультування «Відновлення цілісності» (ШКВЦ)

Цього разу група вийшла інтернаціональна. Серед десятка учасників не тільки українці з різних міст, а й білоруси, росіяни і російськомовні іммігранти з різних штатів США.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На першій зустрічі студенти ознайомилися і розповіли, чому вибрали даний онлайн-курс.

«Я дуже емоційна людина і не завжди вмію володіти собою», — поділилася одна зі студенток. «Я хочу пізнати себе краще, навчитися виражати почуття та емоції», — додав інший учасник. «А мені важливо розрізняти деструктивні емоції та навчитися з ними справлятися», — ділилися інші.

Оскільки деякі студенти є духовними наставниками, вони відзначили, що їм важливо знати, як допомогти іншим у зціленні душевних ран.

Варто відзначити, що у групі створюється дружня і безпечна атмосфера, тому ділитися враженнями і коментарями легко.

Світлана Кучеренко, Антон Колганов та Вікторія Андросова, коучі курсу, вміло направляли спілкування в одному потоці.

Читайте також: Єпископи закликають стати «Заступниками України» та приєднатися до Молитовного руху

«Ми часто говоримо про важливість духовного зростання, про те, як перемагати плотські бажання, водночас про фізичне здоров'я, але як мало чуємо тем про душу, внутрішній стан людини, емоції та почуття... У цьому курсі ми розглянемо цю тему глибоко, тому що важливо все — дух, душа і тіло людини», — зазначив Антон.

Нагадаємо, що уроки онлайн-курсу студенти дивляться самостійно у зручний для них час на сайті ШКВЦ, а раз на тиждень все зустрічаються в Зумі для спілкування і молитви. Студенти додаються в групу в Фейсбук, отримують додаткові матеріали.

Ще можна приєднатися до навчання до цієї коуч-групи, залишилося пару місць. Попереду — 6 онлайн-зустрічей.

Якщо ви хочете замовити курс і ознайомитися з темами відеоуроків, заходите за посиланням: https://study.territoriao.info/course/emotions

Школа консультування «Відновлення цілісності» існує вже шостий рік, у форматі онлайн працює майже три роки і пропонує матеріали для підвищення кваліфікації в душпастирстві та внутрішньому зціленні.

Школа консультування «Відновлення цілісності»

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Все для церковВсе для сімей
Останні новини
Останні новини