Фільми для молодіжних та підліткових зустрічей: добірка від Київської богословської семінарії
Культура і творчість
15.07.2021
Київська богословська семінарія підготувала невеликий список фільмів для спільного перегляду на молодіжних і підліткових клубах

Перелік фільмів опублікували на сторінці семінарії у фейсбуці.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com.

Вогнеборці (Only the Brave), 2017 р.

Фільм знятий на реальній історії про групу пожежників, які постійно тренуються, аби захистити своє місто від вогню. Поряд з професійною історією команди розкриваються й особисті переживання її учасників. Фільм піднімає такі важливі теми, як вміння не засуджувати, пробачати та підійматися на ноги й виправлятися навіть коли здається, що життя вже закінчено.

Серфер душі (Soul Surfer), 2011 р. 

Фільм-біографія американської серфінгістки Бетані Гамільтон, яка пережила атаку акули та втратила ліву руку. Проте Бетані не планує відмовлятися від мрії про змагання з серфінгу на рівні з іншими. Історія Бетані яскравий приклад того, як Бог може розширяти наші межі значно більше, навіть коли відбувається щось, що на перший погляд лише обмежує.

Тренер (McFarland), 2015 р. 

Ще один фільм на реальних подіях. Після черги невдач на попередніх місцях роботи вчитель Джим Уайт разом з сім’єю переїжджає в місто Макфарланд, де він стає викладачем біології та тренером шкільної футбольної команди. Проте місцевим учням та їхнім батькам байдуже і до освіти, і до успіхів у спорті. Помітивши, що діти змушені багато бігати із школи до додому, з дому на поля допомагати батькам тощо, Джим пропонує організувати місцеву команду з кросу. Це фільм про наполегливу роботу, стосунки та про вибір між власним благополуччям і жертовністю заради інших.

Читайте також: Зровушливий соціальний ролик про Золоте весілля українців набрав мільйон переглядів

Носії світла (The Torchlighters) 

Якщо ви займаєтеся служінням для молодших підлітків або дітей, рекомендуємо звернути увагу на серію мультфільмів про героїв віри, таких як Джон Буньян, Річард Вурмбранд, Емі Кармайкл та інших. Мультфільми цікаво та доступно для дітей розкривають історії різних християнських діячів, їхню долю, служіння Богу та боротьбу за Його справу.

Джерело: svitogliad.com

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Культура і творчістьМолоде життяВсе для церков
Останні новини
Останні новини