«Якщо школи не відкриються, фінансування повинно «йти батькам» - наголошує Президент Трамп
Європа та світ
30.07.2020
Трамп виступив із коментарями в четвер під час прес-конференції і зазначив, що якщо школи не будуть працювати у звичайному режимі багатьом батькам доведеться залишатися вдома без роботи.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Школи, які цього навчального року не будуть відкриті для відвідування, повинні передати гроші, передбачені у бюджеті на кожного учня батькам, щоб вони могли використовувати їх на приватні школи чи домашнього навчання» - заявив Президент Трамп.

Президент, який є прихильником ідеї самостійного вибору школи сказав, що якщо не відкривати школи, то це негативно вплине на учнів.

«Якщо школи не відкриються, фінансування має спрямовуватися на батьків, щоб вони могли відправити свою дитину в державні, приватні, чартерні, релігійні установи чи залишити на домашньому навчанні за власним вибором», - сказав Трамп, підкреслюючи необхідність надання батькам вибору. «Якщо школу закривають, гроші повинні йти за учнем, щоб батьки та сім'ї могли приймати власні рішення. Тож ми хотіли б щоб гроші надходили батькам учня. Таким чином, вони можуть прийняти найкраще для них рішення».

Читайте також: У Рівному церква розмістила понад сотню білбордів з біблійними текстами

«Ми не можемо на невизначений час зупинити навчання 50 мільйонів американських дітей в школах, бо це шкодить їх розумовому, фізичному та емоційному розвитку».

За словами Трампа, відкриття шкіл також є «критично важливим для того, щоб батьки могли працювати та забезпечувати свою сім'ю». За попередніми оцінками, близько 6 мільйонів батьків не зможуть повернутися до роботи, якщо школи не відкриються, - сказав Президент.

Трамп процитував червневий документ Американської академію педіатрії, згідно з яким "відсторонення дітей на тривалий час від школи і пов'язане з цим переривання роботи допоміжних служб часто призводять до соціальної ізоляції, яка ускладнює процес ідентифікації та подолання важливих дефіцитів навчання школою, а також фізичного або сексуального насильства серед підлітків, вживання наркотиків, депресію та самогубство».

Читайте також: Баптисти підготували 55 тонн продуктів для потерпілих від пожежі і повені

«Це, у свою чергу, піддає дітей та підлітків значному ризику захворюваності та, в деяких випадках, смертності», - зазначила Американська академія педіатрії.

«Школи повинні відкриватися безпечно, але вони повинні відкриватися» - сказав Трамп.

Трамп заявив, що він попросив Конгрес надати 105 мільярдів доларів США школам для створення класів з меншою кількістю учнів, де буде більше вчителів та їх помічників, матимуть місце носіння масок та «переобладнання класів для зручного соціального дистанціювання».

«Більше десятка європейських країн, а також Південна Корея, Тайвань та багато інших уже відкрили школи, і кількість випадків коронавірусу не збільшилась», - сказав Трамп. «Ми можемо досягти тієї ж мети, якщо об'єднаємося разом, будемо дотримуватися найефективніших медичних рекомендацій та застосовувати здоровий глузд».

За матеріалами: christianheadlines.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини