Франклін Грем терміново звернувся до Американців з відкритим листом щодо небезпеки закону про рівність
Загрози та виклики
04.03.2021
Франклін Грем звернувся до християн з відкритим листом, у якому закликав боротися проти прийняття Закона про рівність.

Любий друже!

Наприкінці минулого тижня Палата представників США ухвалила дуже небезпечне законодавство відоме як Закон про рівність. Наразі він розглядається в Сенаті, проте адміністрація Байдена заявила, що хоче прийняти цей закон протягом 100 днів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Я заявляю це цілком серйозно та рішуче. Закон про рівність в тому вигляді, в якому ми його  сьогодні бачимо – є прямою загрозою для життя людей, бізнесу, церков та християнських організацій. Цей закон змінить наше життя.

Цей лист не про політику, а про Біблійні істини та релігійну свободу. Я закликаю вас зв’язатись із вашими американськими сенаторами та попросити їх проголосувати ПРОТИ Закону про рівність. Ви також можете зателефонувати до телефонного центру Капітолію США за номером (202) 224-3121 і вони з’єднають вас із офісом відповідного Сенатора. Я також закликаю вас повідомити Білий дім про вашу рішучу опозицію до цього законопроекту. Прогресивні ліві дуже агресивно впроваджують свою політику  і роблять усе можливе, щоб ввести це законодавство в дію на території США.

Читайте також: Організації з 65 країн оголосили війну найбільшому в світі порно гіганту

-         Згідно широких повноважень цього Закону  школи, церкви та лікарні будуть змушені прийняти урядову політику та приписи щодо сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Це б було справжнім нав’язуванням і зловживанням становищем. Закон поставить під загрозу повсякденне спілкування, адже людей можуть штрафувати або звільняти за неправильно назване ім’я чи займенники.

 

-         Закон про рівність введе в дію положення, що дозволить хлопчикам займатись жіночими видами спорту, знаходитись у роздягальнях для дівчат, чоловікам - у притулках для жінок, а також відбувати покарання у в'язницях для жінок. Це змусить вчителів та учнів публічно вдавати, що біологічний чоловік це жінка. Школи будуть змушені доводити до учнів першого, другого та третього класів, що вони можуть обирати ким бути: хлопчиком чи дівчинкою, або ані тим, ані іншим, роблячи біологічну стать (і науку) пережитком минулого.

 

-         Закон про рівність матиме законну силу у всіх 50 штатах та поставить під загрозу право церков та інших релігійних організацій наймати для виконання спільної місії тільки тих людей, які мають спільну віру та цінності. Ви тільки уявіть що християнська організація повинна буде наймати людей, які не поділяють її поглядів, вчення та місії – або навіть можуть вороже ставитись до її переконань? В цьому немає глузду.

 

-         Закон про рівність позбавить медичних працівників прав діяти згідно своїх переконань. Це змусить лікарів та медичних працівників, проти їх волі, приймати участь у процедурах по зміні статті, таких як, блокування гормонів, використання гормонів іншої статі або навіть хірургію. Це очевидно що ніхто на має права змушувати католицькі чи християнські лікарні робити операції з гендерного перевтілення, які повністю суперечать їх переконанням.

 

-         Уряд зможе використати Закон про рівність як підставу для відмови чи обмеження акредитації релігійним коледжам та університетам, якщо вони не відповідають свіиським вимогам лівих щодо застосування норм сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності до гуртожитків, спорту, приватних місць та навіть викладання предметів. Закон може бути використаний як зброя, що становитиме загрозу студентським позикам та грантам студенам деяких релігійних закладів, що попали в немилість.

Це лише кілька прикладів. Друзі, це важливий час для нашої нації. Вплив цього законодавства величезний. Ми не повинні мовчати і приймати те, що ми знаємо є неправильно, особливо коли ми маємо змогу щось з цим зробити!

Віруючі люди повинні молитися. Церкви повинні усвідомити серйозність цього і об'єднатися у молитві, благаючи Божого втручання та милосердя для захисту релігійної свободи, яку ми мали до цього часу.

Ми повинні діяти зараз, поки є час та поки цей Закон на розгляді в Сенаті США. Як громадяни, церкви та організації, ми повинні дати зрозуміти нашим сенаторам, наскільки це важливо для нас, і що ми просимо їх сказати рішуче "НІ" Закону про рівність.

З повагою,

Франклін Грем

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

 

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики