Організатори Молитовних сніданків в США та Україні зустрілись з головою Київської облдержадміністрації
Національні молитовні сніданки
14.11.2021
Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін провів зустріч з членами оргкомітету Національного молитовного сніданку Сполучених Штатів Америки.

Присутні були співголова оргкомітету Національного Молитовного Сніданку США Даг Бьорлі, один із лідерів української діаспори у США, координатор Українського Молитовного Сніданку в м. Вашингтон в рамках NPB Майкл Жовнер,  координатор платформи Українсько-Американського партнерства, народний депутат України VI – VIII скл. Павло Унгурян, професор економіки Case Western Reserve University Роман Шеремета та інші.
Про це повідомила пресслужба Київської ОДА

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники зустрічі обмінялися враженнями та досвідом проведення молитовних сніданків на Київщині та в США.

«Перший молитовний сніданок був приурочений до 30-ї річниці Незалежності України. Участь у ньому взяли більше 200 представників релігійних організацій, народних депутатів, голів територіальних громад, науковців, волонтерів та громадських діячів», – розповів Василь Володін.

Він зазначив, що  ця подія глибоко зворушила кожного учасника  тому подібні зустрічі будуть проводитись в Київській області і надалі, адже «молитовний сніданок дає чудову можливість об’єднатись у спільній молитві за для духовного розвитку суспільства, за мир і порозуміння, за утвердження віковічних духовних цінностей у суспільному житті, за процвітання нашої Батьківщини, розвиток рідної Київщини», – підкреслив голова ОДА.

Члени оргкомітету розповіли про проведення таких Молитовних сніданків та їх важливість для розвитку міжрегіонального співробітництва між Україною та США та розвитку контактів між професійними спільнотами країн.

Організатори молитовних сніданків запросили голову Київської облдержадміністрації Василя Володіна відвідати наступний Сніданок у штаті Вашингтон.

Джерело: http://koda.gov.ua

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки