Ініціатива “Молитва 7:14” охопила різні регіони України
Християнський світ
16.09.2020
Заключний ефір ініціативи відбудеться 17 вересня

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Вже шостий четвер поспіль служителі Української церкви християн віри євангельської збираються разом, щоб у прямому ефірі молитися за потреби людей

Так, 10 вересня запис прямого ефіру відбувся у місті Луцьку, що на Волині, у церві “Сіон”. Раніше служителі відвідали місцеві церкви Львова та Рівного і, звичайно ж, Києва.

Чому для своїх ефірів служителі обирають різні регіони, розповів один з організаторів ініціативи “Молитва 7:14”,  директор Асоціації «Поклик» Анатолій Кушнір: «Ми плануємо передати молитовні потреби, зазначені в гугл-формі, у місцеві церкви, адже багато людей залишають свої контакти для зворотнього зв’язку. Таким чином, за місцем проживання людини, служителі можуть допомогти їй якнайкраще: зателефонувати, підбадьорити, помолитись за потребу, запросити у громаду тощо».

Ініціатива триває вже 7 тижнів. За цей час надійшли більше ніж 2000 молитовних прохань від людей, які побачили анонс у фейсбуці та відгукнулись на нього. Серед прохань вирішення сімейних конфліктів, зцілення, мир в Україні, звільнення від залежностей та багато інших.

Читайте також: П’ятидесятницька молодь Києва вперше після карантину зібралася на конференцію

Служителі не лише моляться у прямому ефірі, а й пояснюють деякі аспекти Священного Писання, проповідують Благу Звістку, несуть слова втіхи та підбадьорення. Кожного молитовного вечора учасники ефіру акцентують увагу на одному з дієслів з уривку з Біблії: «І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2 Хронік 7:14).

Служителі пояснювали значення впокорення перед Богом, постійної молитви, пошуку Бога, повернення зі старого гріховного шляху тощо.

17 вересня року на сторінках Молитва 7:14, ПОКЛИК, Українська церква християн віри євангельської та Поклик Медіа відбудеться заключний ефір ініціативи, який присвячений Божій обітниці вилікувати край. Долучайтесь!

Про ініцативу Молитва 7:14 детальніше можна почитати за цим посиланням.

Джерело: poklik.media

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини