Італійці знову протестують проти закону про гомотрансфобію, що загрожує інституту сім’ї та демократії
Європа та світ
20.10.2020
Італійці знову вийшли на вулиці на знак протесту проти законопроекту про так звану гомотрансфобію, який передбачає суворі покарання за дискримінацію ЛГБТ, навіть ненавмисну

Після понад ста місцевих демонстрацій представники сімейних кіл та правозахисники зібрались цього разу в Римі на загальнонаціональну акцію протесту. Через обмеження пандемії кількість учасників була обмежена до однієї тисячі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Захисники сім’ї наголосили, що прийняття нового закону закриє дискусію щодо сім’ї. Більше не можна буде стверджувати, що ідеальним середовищем для дитини є повноцінна сім’я з матір’ю та батьком. Правозахисники зазначають, що новий закон буде дискримінувати людей, які не мають розладів статевої ідентичності. Тільки ЛГБТ-спільноти зможуть розраховувати на особливий захист законом.

Читайте також: Ні марихуані та гендерній ідеології! - заявила Всеукраїнська Рада Церков на зустрічі з Президентом

Італійська церква також відкрито виступає проти закону про гомотрансофобію. Минулої суботи голова єпископату заявив, що прийняття цього закону буде серйозною загрозою для демократії. Він нагадав, що в італійському законодавстві та конституції передбачено достатньо заходів для захисту від усіх видів агресії.

«Свобода вираження поглядів не повинна бути порушена під виглядом боротьби з дискримінацією. Свобода слова це не те саме, що розпалювання ненависті», додав Кардинал Гуальтьєро Бассетті.

Джерело: rodyna.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини