Союз баптистів Хорватії просить підтримати у ситуації з землетрусом
Суспільство
15.01.2021
29 грудня 2020 року на центральну Хорватію знову обрушився землетрус, що мав силу у 6,2 бали. Він приніс більшу руйнацію, ніж попередній у березні минулого року. Поштовхи відчувалися за 47 кілометрів – у столиці Хорватії Загребі. Найбільші збитки зазнали міста Петриня та Сісак, а також багато інших містечок. Потерпілий район спіткало кілька сотень землетрусів, деякі з них мали силу у чотири бали і більше.

Союз баптистів Хорватії щоденно бере безпосередню участь у наданні гуманітарної допомоги постраждалим. Місцеві баптистські церкви допомагають людям подолати страх перед нинішніми обставинами та невідомим майбутнім, оскільки земля в Хорватії постійно тремтить.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Хорватські баптисти неодноразово долучалися до збору допомоги у рамках Європейської баптистської федерації для Сходу України.

На сайті Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів закликали усіх охочих долучитися до молитовної та фінансової підтримки Союзу баптистів Хорватії з питань землетрусу. 

Союз баптистів Хорватії особливо дякує за молитви і за Божу благодать та милість, що під час руйнівних землетрусів не сталося великої катастрофи. Адже під час сильної руйнації освітні заклади та багато інших будівель були порожніми.

Молімося про стабілізацію ситуації у країні, про усіх постраждалих внаслідок цієї катастрофи. Особливо про тих, хто живе у страху та невизначеності, втративши близьких і чиї будинки зазнали суттєвих пошкоджень. Пам’ятаймо у молитвах соціально незахищених осіб, дітей та людей похилого віку, хворих та немічних.

Детальна інформація на сайті www.sluzimozajedno.eu.

Джерело: Пресслужба ВСЦ ЄХБ

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство Гарячі теми