Християни мінської церкви вийшли на протест з молитвою та Біблією в руках
Християнський світ
19.09.2020
Віруючі мінської церкви «Нове Життя» вийшли на мітинг та створили молитовний ланцюжок й тримали в руках свої Біблії.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християни засуджують насильство й жорстокість, що відбулися в країні, і закликають владу покаятися. Вони молять Бога про Його благодать для виходу з ситуації, що склалася. Вірять в милість Господа, яка допоможе всім зберегти серця від жорстокості й перебувати в любові Христа.

Церква благословила Білорусь та в єдності помолилася молитвою «Отче наш». Також віруючі разом прочитали біблійну молитву благословення:

«Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!»

Церква «Нове Життя» продовжує молитися про місто, про народ і про всю країну, підносячи до Небес свої голоси. Християни моляться:

— про всіх постраждалих, про одужання поранених та їх родини.

— про припинення кривавого протистояння в усіх містах Білорусі і про захист мирних жителів від агресії спеціальних підрозділів.

 «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть.» (Матвія 5: 9).

 — про мир всередині країни, щоб не було громадянської війни і війни взагалі.

 «Зоставляю вам мир, мир Свій вам даю! Я даю вам не так, як дає світ. Серце ваше нехай не тривожиться, ані не лякається!» (Іван 14:27).

 — про цілісність Білорусі, про її суверенність, щоб не було зовнішнього вторгнення.

— про покаяння в жорстокості й обмані, які мають місце в структурах влади.  Виходячи з позиції християнської праведності, ми не приймаємо брехню, насильство та жорстокість.

 «Насильство безбожних прямує на них, бо права чинити не хочуть.» (Приповісті 21: 7).

 — про перемогу істини й праведності, щоб Господь очистив націю від брехні.

«Бо Господь Я, і правосуддя кохаю, і ненавиджу розбій та кривду, і дам їм заплату за чин їхній поправді, і з ними складу заповіта довічного!» (Ісая 61: 8).

— про мудрість та розсудливість лідерів у всіх сферах влади і народу, про діалог й пошук Божих варіантів виходу з ситуації, що склалася.

«Мудрість краща від зброї військової» (Екклезіяст 9:18).

— про руйнування диявольських планів щодо Білорусі.

«Бо ходячи в тілі, не за тілом воюємо ми, зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми, і всяке винесення, що підіймається проти пізнання Бога, і полонимо всяке знання на послух Христові, і покарати ми готові всякий непослух, коли здійсниться послух ваш»(2-е Коринтян 10 : 3-6).

— про майбутнє Білорусі й виконання Божого плану для білоруського народу, про наміри Бога, щоб вони здійснилися.

«Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію» (Єремії 29:11).

 «Я знаю, що можеш Ти все, і не спиняється задум у Тебе!» (Йова 42: 2).

 «І ввесь людський рід Він з одного створив, щоб замешкати всю поверхню землі, і призначив окреслені доби й границі замешкання їх» (Дії 17:26).

За матеріалами: baznica.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини