Християнська відкрита академія запрошує на курс «Християнин у суспільній сфері» (ВІДЕО)
Анонси
18.06.2021
Реєстрація на новий набір першого курсу Християнської відкритої академії розпочата

Навчання на семимісячному курсі «Християнин у суспільній сфері» почнеться 4 жовтня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на Telegram-канал «Християни для України».

Відкритою ця академія називається через те, що тут у неформальний спосіб можна отримати знання з різних гуманітарних дисциплін, не втрачаючи при цьому християнський фокус. Програма допоможе молодим і вже досвідченим лідерам сформувати каркас для розуміння історії, політології, теології та інших наук, що, своєю чергою, дасть змогу підняти своє покликання на якісно новий рівень. При цьому онлайн-формат навчання, хоч і вимагатиме посвяти та наполегливості, дозволить брати участь у програмі, не відриваючи людину від сім’ї, служіння, роботи та інших обов’язків.

«Особливо цікавим навчання може стати для тих, хто зараз здобуває світську освіту, адже у Християнській відкритій академії формується парадигма розуміння різних сфер життя людини й суспільства, допомагаючи розпізнавати антихристиянські та псевдохристиянські ідеї. Впевнені, що ця програма буде корисною Вам, або Вашим друзям та знайомим!» йдеться в оголошенні.

Читайте також: В Хмельницькій облраді створено депутатську групу «За сімейні цінності»

Навчання на семимісячному курсі «Християнин у суспільній сфері» розпочнеться 4 жовтня, але вже зараз можна зареєструватися, адже діють умови ранньої реєстрації. Про це детально у реєстраційній формі.

“Християнська відкрита академія це унікальна освітня програма, яка дає можливість орієнтуватися в сучасному світі, розуміти виклики та знаходити адекватні відповіді. Навчаючись, отримав інтелектуальне задоволення і чудовий пакунок практичних знань, які вже стали в нагоді в моїй медійній діяльності. Окрім цього, отримав велике коло знайомств та потенційних партнерів. Дякую організаторам за актуальний освітній проєкт. Рекомендую, якщо ви хочете розуміти те, що відбувається, і впливати на суспільство” ділиться враженнями студент Християнської відкритої академії та редактор «Слово про Слово» Анатолій Якобчук.

Посилання на реєстраційну форму тут: https://forms.gle/tDd1QfLapVwzU4z7A

Сайт Християнської відкритої академії: https://hva.org.ua/

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиОсвіта і наукаВсе для церков
Останні новини
Останні новини