На Буковині проведуть християнський табір для молодих сімей
Молоде життя
07.05.2021
Для сімейної молоді віком до 35 років з 21 по 23 травня організовується відпочинок на базі табору "Your camp", який розташований в с. Ржавинці Чернівецької області

Це особлива можливість провести час разом зі своєю половинкою на природі. Тут молоді сім'ї можуть отримати духовний заряд і натхнення, знайти відповіді на питання стосовно сім'ї.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Відбудуться зустріч з лікарями, консультування, буде надано можливість пройти УЗД та інші обстеження. І, звичайно, спортивні ігри та інші розваги. Організоване 4-х разове харчування, пише adventist.ua.

У програмі — виступ спікерів, які готові поділитися своїм досвідом, це пастор Дмитро Поправкін, психолог Орест Малиш, лікар Юлія Шеренговська та інші.

Читайте також: Молодята та їх батьки. Як не загубити сім’ю?

"Your Camp" — місце, де можна отримати духовний заряд, порцію натхнення та відпочинку, укріпити стосунки своєї сім'ї та просто чудово провести час разом зі своєю половинкою.

Для отримання інформації можна зателефонувати за номером телефону +38 099-060-00-14.

Для реєстрації на програму перейдіть за посиланням: http://yourcamp.tilda.ws/

Джерело: adventist.ua

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Молоде життяВсе для сімей