9 коротких послань надії для тих, хто зневірився
Надихаючі історії
17.01.2021
У важкі часи легко обговорювати проблеми, нарікати на життя та поширювати негатив. Але саме в цей час нам так необхідно набратись сил і всупереч всьому говорити: «Я буду прославляти Бога і поклонятись Йому. Я буду говорити про перемогу, яку я маю в Іісусі Христі. Господи – ти мій утішитель, Ти – мій цілитель, Ти – мій захист!».

Ці короткі послання з мотиваційного каналу Богоблог. Знайдіть те, що підтримає саме вас та надішліть своїм близьким.

1. Ясла на Різдво символізують те, що якщо ви живете подібно Іісусові, в багатьох «готелях» цього світу для вас не буде місця. Мужайтесь! (Тім Келлер)
2. Ви повинні бігти від гріха і не дозволяти йому руйнувати ваше життя, але коли ви зазнаєте падіння, дуже важливо пам’ятати, що усі ваші минулі, теперішні та майбутні гріхи були сплачені та прощені жертвою Ісусі Христа. (Пол Девід Тріпп)
3. Найщасливіші люди – це ті, хто приділяє час аби промовити Господу вдячність за все у своєму житті. Щастя починається з вдячності. Спочатку будьте вдячні Господу за усе те, чим Він вже благословив вас і депресія так і буде геть втікати від вас. (Нік Вуйчич)
4. На Різдво ми святкуємо «центральну подію в історії всесвіту. Саме те, чому присвячена вся історія людства».(К.С. Л’юіс)
5. Ніщо не допоможе у нашому духовному зростанні більше, ніж наш щоденний час наодинці з Богом, у читанні Його Слова та молитві. Час на одинці з Богом життєво необхідний для нашої  духовної наснаги. (Біллі Грем)
6. Не використовуйте сьогоднішню мудрість, щоб дорікнути собі за вчорашні помилки. Адже тоді у вас її ще не було. (Стівен Фурік)
7. Якщо Іісус не розраховував впоратись із земним життям, не знаючи Писання у найменших подробицях, чому ви вважаєте, що ви зможете? (Тім Келлер)
8. Віра рухає гори. Страх збудовує гори. (Річ Уилкерсон)
9. Ми прославляємо нашого Бога і дякуємо Йому не тому, що в нас завжди сприятливі обставини. Ми схиляємося у поклонінні, тому що наш Бог - завжди благий. (Кріс Томлін)

Джерело: Телеграм-канал Богоблог

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини