Відомий християнський співак Кріс Томлін хоче подарувати ковдри для безпритульних
Добрі справи
21.11.2020
Щоб допомогти малозабезпеченим дітям у цей святковий сезон, християнський співак Кріс Томлін співпрацює з компанією, яка роздає ковдри дітям у притулках для бездомних по всій країні.

Sackcloth & Ashes, компанія з Салема, штат Орегон, у 2018 році запустила кампанію Blanket в Сполучених Штатах з метою пожертвувати 1 мільйон ковдр притулкам для бездомних до 2024 року. Екологічні ковдри виготовлені з 100% перероблених матеріалів в Італії, Індії та США, повідомляє christianpost.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Її генеральний директор Боб Далтон був натхненний допомагати бездомним, коли його мати опинилася на вулиці в 2013 році. Кожен раз, коли він телефонував в організації, які допомагають безхатькам, йому завжди говорили, що їм потрібні ковдри.

Далтон також випустив нову дитячу книгу під назвою «Кожен є хтось».

Книга спрямована на те, щоб навчити дітей про прийняття, і з кожної проданої книгою одна буде подарована дитині в системі патронатного виховання. Реліз книги збігається з запуском першої в світі лінії дитячих ковдр. Sackcloth & Ashes практикує індивідуальну модель, яка означає, що за кожну куплену ковдру або книгу  ще одна буде пожертвувана дитині, яка знаходиться в прийомній сім’ї.

«Оскільки наша місія в Sackcloth & Ashes як і раніше полягає в тому, щоб допомагати, хто цього найбільше потребує, я сподіваюся поділитися щирим посланням співчуття і прийняття з нашими дітьми, які є майбутнім цієї країни», – сказав Далтон виданню.

«Я сподіваюся, що в цей святковий сезон ця проста і яскрава історія допоможе поширити позитивне повідомлення для будь-якого віку – послання, яке менше фокусується на ярликах, а більше на нашій спільній людяності», – додав він.

Читайте також: В США найбільша група ЛГБТ закликає Байдена позбавити акредитації християнських навчальних закладів

Крім підтримки дітей, які перебувають в прийомних сім’ях і знаходиться в притулках, компанія надає допомогу дитячому табору.

На цьому тижні компанія пожертвувала 100% свого прибутку від продажу книг і ковдр на користь Camp Anderson, некомерційного християнського табору у Флориді, який обслуговує дітей в системі соціального забезпечення.

«Є так багато організацій, які роблять дивовижні речі для дітей, які перебувають в прийомних сім’ях, і одна з них – Camp Anderson. Кожного Різдва вони проводять різдвяний табір для дітей, які перебувають в системі захисту дітей», – сказав Томлін в пресрелізі.

«Це так прекрасно – спостерігати, як у цих дітей є Різдво, хоча вони і не думали, що воно у них буде», – додав він.

Відомий виконавець пісень прославлення, чиї пісні співають в євангельских церквах по всьому світу, привернув увагу Далтона до табору Флориди. Триденний табір включає подарунки під ялинкою, при цьому кожна дитина отримує по три подарунки, адресованих саме їй.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи
Останні новини
Останні новини