Кращі саксофоністи світу разом з християнином-музикантом Андрієм Чмутом разом створили відеоролик для підбадьорення тих, хто хворіє та на карантині
01.04.2020
У соц. мережах активно поширюється відеоролик виконання пісні We are the world - Michael Jackson/Lionel Richie кращими саксофоністами світу, серед яких відомий український саксофоніст Андрій Чмут.

До ініціативи приєдналися сім саксофоністів зі всього світу: Америка, Україна, Чехія, Болівія, Перу, Бразилія та Італія. Ініціатором проекту став Крістіан Ромеро - один з найкращих саксофоністів Перу. 

“Крістіан Ромеро зібрав нас усіх і запропонував таку ідею, щоб ми зіграли таку пісню для підбадьорення і нотки оптимізму у цей світ і в цей час. Звичайно, я підтримав цю ідею і з великим задоволенням записав пісню разом з усіма. Дуже вдячний Богу за можливість бути частиною цього проекту”, - коментує саксофоніст, композитор, аранжувальник Андрій Чмут.

Андрій Чмут є відомим музикантом християнином та співпрацює з такими відомим виконавцями як Bob James, Julio Iglesias Jr, Jamala. Його альбом Smoothability заняв 4 сходинку в TOP 100 smooth jazz albums 2018.

Останні новини
Останні новини