ЛГБТ-спільнота Нью-Йорку вигнала польовий шпиталь «Сумки самарянина»
07.05.2020
Розгорнувши унікальний польовий шпиталь у центральному парку міста Нью-Йорк, міжнародна гуманітарна організація «Сумка самарянина» у співробітництві з лікарнею «Гора Синай» збільшила кількість лікарняних місць для лікування від коронавірусу. У тимчасовому пункті медичної допомоги пройшли лікування понад 300 пацієнтів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Але у неділю, в черговий раз прихильники ЛГБТ зібралися на мітинг проти польового шпиталю через те, що засновником організації «Сумка самарянина» є відомий християнський проповідник Франклін Грем, який висловлював свої антигомосексуальні та антимусульманські погляди.

Також критики звинуватили організацію в тому, що вони використовували відео пацієнтів для збору коштів, тим самим порушуючи особисті права людей. Мітинг був проведений біля лікарні «Гора Синай», яка отримувала допомогу від організації «Сумка самарянина» для роботи шпиталю.

«Ми хочемо, щоб мешканці Нью-Йорка знали, що їхня влада та чиновники продали їх, бо не подбали про те, щоб в місто не потрапили ці зашорені», заявив один із мітингарів член ЛГБТ-коаліції Енн Нортроп.

Незважаючи на багаторазові прохання поліції розійтись, нелегітимний мітинг відбувся, а організатори навіть провели прес-конференцію.

Читайте також: Франклін Грем б’є на сполох щодо справжнього мотиву уряду: «Вони хочуть встановити контроль»

Діяльність благодійної організації Грема також викликала критику з боку місцевого депутата. У своєму твіттері Корі Джонсон написав: «Настав час Сумці самарянина покинути Нью-Йорк. Ця група, якою керує горезвісний фанатик Франклін Грем, з'явилася в той момент, коли ми не могли відмовитися від їх допомоги. Але цей час вже минув».

Хоча не зрозуміло, чи саме ці обставини стали причиною для закриття шпиталю, його організатори заявили, що більше не будуть приймати пацієнтів. Протягом наступних двох тижнів мобільний шпиталь буде лікувати решту пацієнтів та знезаражувати намети перед їх згортанням.

Попри шалений тиск, «Сумка самарянина» планує перевести частину свого медичного персоналу з шпиталю до лікарні «Гора Синай», щоб продовжити надавати медичні послуги в ім’я Ісуса.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами ny1.com та nbcnewyork.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Останні новини
Останні новини