Локдаун допоміг: міністр охорони здоров'я заявив про зниження захворюваності на COVID-19
Covid-19
22.01.2021
Після жорстких обмежень Україна перейде до адаптивного карантину

Січневий посилений карантин вже себе виправдав, запевнив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна".

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише ukraine.segodnya.ua.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вважає доволі успішним результат жорсткого карантину, який триває з 8 січня, адже кількість нових хворих і кількість госпіталізованих знизилася, а свята не дали різкого спалаху коронавірусної хвороби. Він зазначив, що при аналізі результатів враховують і кількість госпіталізацій, і кількість важких випадків, пише pravda.com.ua.

Читайте також: Під прикриттям карантину МОЗ запровадив в Україні третю «невідому» стать

"Ми вже маємо попередньо результати, на які розраховували. Ми вже маємо стабілізацію щодо рівня захворюваності. Зменшення рівня захворюваності ми вже побачили. Більш того: ми маємо зменшення кількості госпіталізованих людей. Сьогодні на ранок у нас 18862 людини, які перебувають у лікарнях. Найбільша кількість людей, які перебувають у лікарнях, — це 38% зайнятих ліжок — Миколаївська область. Загалом по Україні — 28% зайнятих ліжок", — запевняє Степанов.

Після жорстких обмежень Україна перейде до адаптивного карантину, нових локдаунів поки не планують.

За матеріалами ukraine.segodnya.ua, pravda.com.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Covid-19