«Любіть, як Ісус» - сказав пастор з Міссурі та віддав свою нирку одному з членів церкви
Добрі справи
04.08.2021
Пастор церкви Парк-Гроув у Діпвотері, штат Місуррі дізнався, що 36–річному Джеремі Уітмену, одному з членів його церкви, терміново потрібна пересадка нирки через діабет. З того часу, як 35-річний пастор почув про це, він не міг перестати думати про те, як допомогти цьому чоловіку. Він розумів, що повинен зробити дещо більше, ніж просто молитися за Уітмена.

Про це йдеться на сайті 1.cbn.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини! 

«Мені постійно спадало на думку одне місце зі Священного Писання, яке записано в 1 Посланні від Івана 3:16-17: «Ми з того пізнали любов, що душу Свою Він поклав був за нас. І ми мусимо класти душі за братів! А хто має достаток на світі, і бачить брата свого в недостачі, та серце своє зачиняє від нього, то як Божа любов пробуває в такому?» Роздумуючи над цими віршами, я подумав, що Христос віддав Своє життя за нас, тому і я повинен зробити щось для свого ближнього. Я здав тест, щоб дізнатися чи можу я стати донором. І коли результати виявились позитивними, я зрозумів, що це саме те, що Бог хоче від мене», - розповідає пастор.

17 липня 2020 року лікарі зробили Уітхему пересадку нирки і операція пройшла успішно. Нирка одразу почала функціонувати. Ще до операції Уітхем протягом двох років знаходився на діалізі і навіть нікуди не виходив з дому. Пастор Култас наче подарував йому друге життя, подібно до того, як це зробив для нас Ісус. Розповідаючи своє свідоцтво, молодий пастор закликав християн любити людей так, як Христос полюбив нас і допомагати тим, хто цього потребує.

«Ісус залишив для нас приклад любові, яка не була легкою, вона не була комфортною, а навпаки піддавала Його життя небезпеці» - додав він.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Добрі справиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини