Любов, що вразила всю Україну! Відео з оселі багатодітної родини, якій після пожежі християни за 6 днів побудували будинок в карантин
03.06.2020
В карантин, перед Пасхою, у багатодітної родини, що має 8 дітей згорів будинок та все, що вони мали. Здається безвихідна ситуація, але по молитві сталося чудо, яке не можна пояснити людською мовою. З усіх усюд їм прийшли на допомогу християни та відбудували будинок за 6 днів! Багато з вас після минулої статті жертвували кошти, аби їм допомогти. До вашої уваги повне відео, як це відбувалося та яка нині оселя у родини Сковпень.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Нагадаємо, як все було. У с. Мерефі Харківської області 18 квітня згорів будинок, в якому проживала багатодітна християнська сім’я Сковпень. Згоріло все вщент, в тому числі і автомобіль. Разом із чоловіком 42-річна Ганна виховує восьмеро дітей. Найстаршій дочці — 19 років, найменшій — один рік. На щастя, під час надзвичайної ситуації ніхто із членів родини не постраждав.

У важкий час карантину, коли багато хто втратив роботу, здавалося, що це безвихідна ситуація, і розраховувати на допомогу нереально. Дана родина втратила дах над головою та все, що мала, і не було коштів не те, що на будівництво, але й на те, щоб прогодувати всю родину. Все, що їм залишалося, — молитися до Бога!

І сталося чудо: всі конфесії найближчих областей активно відгукнулися на трагедію, яка сталася в родині, християни з усіх усюд відгукнулися на горе свої одновірців і прийшли на допомогу: хтось жертвував кошти, хтось купив матеріали, хтось приїхав працювати.

У перший же день на роботу вийшли 150 чоловіків. Це дивовижне свідчення єдності народу Божого.

За 6 днів будинок був повністю побудований!

Відео будівництва за 6 днів: 

Відео відбудованого будинку сьогодні:

Відео пожежі:

Як повідомляли раніше в Управлінні ДСНС в Харківській області, на момент прибуття пожежників, вогнем було охоплено дах та безпосередньо сам будинок на площі 200 м. кв. Причиною загоряння стала несправність котла. Завдяки допомозі сусідів всіх дітей вдалося неушкодженими вивести з будинку. 

«Ми люди віруючі й самі часто допомагаємо іншим людям, тому коли наші брати і сестри з церкви дізналися про пожежу, то відразу відгукнулися. А після того, як фото і відео пожежі з’явилося в інтернеті, на допомогу прийшли інші люди, з Мерефи, Харкова та інших областей, люди привозять речі», — розповідає Ганна Сковпень.

Закликаємо поширювати дану історію, яка є надзвичайним свідченням єдності Божого народу, безкорисливої і жертовної любові! Це приклад для всіх церков і християн: разом ми можемо відновлювати будинки, рятувати інших від, здавалося б, безвихідних ситуацій. Нехай Божа любов, яка діє всередині нас, проявляється у наших реальних справах для оточуючих. 

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини