Трансгендери домоглися заборонити за дискримінацію «материнське молоко» та назвати його «людське молоко»
Загрози та виклики
26.02.2021
Медичне об’єднання в Британії під тиском трансгендерів, які «відчувають дискримінацію», кардинально змінюють медичну термінологію

«Грудне годування» змінюють на термін «годування грудною клітиною», «грудне чи материнське молоко» тепер буде «людське молоко», а слово «мати, що годує» замінять на «особа, що годує», термін «батьки» також планують замінити на «спів-батьки» або «дві біологічні особи».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише christian.org.uk.

Ініціатори стверджує, що «трансфобія не має бути присутньою в елементах загальноприйнятих термінів», і що зміна термінології стосуватиметься «нерівності в охороні здоров’я та користування послугами».

Читайте також: Гіркі плоди в США «Закону про рівність»

Одним з ініціаторів була Фредді МакКоннелл, жінка, яка вважає себе чоловіком, і якій раніше відмовили в тому, щоб у свідоцтві про народження її дитини зазначити її батьком дитини.

Колишня журналістка The Guardian, Сюзанна Мур, висловила свою стурбованість, адже такий крок означатиме, що «жінки втратять навіть право називати власні частини тіла своїми іменами».

За матеріалами christian.org.uk

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини