Джон МакАртур готовий розпочати служіння у в’язниці, якщо опиниться за ґратами
Християнський світ
20.09.2020
Пастор мегацеркви в Каліфорнії Джон МакАртур повідомив Fox News, що отримав лист із попередженням про загрозу до шести місяців ув’язнення, якщо церква Грейс продовжить проводити служби в приміщенні

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на CHRISTIAN TODAY.

Проте МакАртур «відмахнувся» від погрози ув’язнення через свою відмову виконувати накази про закриття церкви в часи епідемії.

Минулого тижня Каліфорнійський суд заборонив церкві Грейс в Сан-Веллі проводити служби у приміщенні, хоча зібрання на відкритому повітрі дозволялося продовжувати, якщо дотримуватись соціальної дистанції та інших епідеміологічні правила.

Церква Грейс проігнорувала судовий наказ та в минулу неділю провела богослужіння в приміщенні.

Читайте також: Американський бізнесмен витратив на благодійність 8 млрд доларів – майже все, що заробив за життя

У своєму інтерв’ю з Лорою Інграхем із Fox МакАртур заявив, що розпочне служіння у в’язниці, якщо опиниться за ґратами. «Звичайно, що моїм біблійним героєм, крім Господа Ісуса Христа, є апостол Павло, сказав пастор. І коли Павло зайшов у місто, він не запитав, де готель. Він запитав, де в’язниця, бо знав, що саме там він збирається проводити свій час».

МакАртур доповнив: «Тому я не проти бути трохи апостолом. Якщо вони хочуть посадити мене до в’язниці, я відкритий до служіння там. Я виконував багато інших служінь, і не мав можливості послужити саме у в’язниці…»

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини