«У 2021 році все можливо з Богом!» — зазначив багаторазовий чемпіон світу з боксу Менні Пак'яо в новорічному зверненні
Європа та світ
03.01.2021
Менні Пак’яо — всесвітньо відомий боксер — відсвяткував Новий рік у колі родини, і разом з дружиною та дітьми записав Новорічне привітання

«Всім привіт! З новим Роком! Проголошую, що це буде процвітаючий рік. Ми проголошуємо, що в 2021 році, все можливо з Богом. Зберігайте свою віру в Бога, є тільки Один, Той, хто дає нам благословення та захист» —проголосив боксер у своєму відео.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За декілька днів відео вподобали більше пів мільйона людей, під відео залишили більше 55 тис. схвальних коментарів.

Менні Пак'яо — філіппінський професійний боксер, який виступає в напівсередній ваговій категорії. Багаторазовий чемпіон світу в 8 вагових категоріях. «Боксер 2006 року», «Боксер 2008 року» і «Боксер 2009 року», «Боксер десятиліття» за версією Асоціації журналістів. Найкращий спортсмен 2009 року за версією Американської академії спорту.

Читайте також: "Поки ми залишаємось вірними Всемогутньому Богу – ми маємо впевненість" – новорічна промова Трампа

Менні відомий своєю християнською позицією та вірою в Бога. Крім успішної боксерської кар'єри, Менні ще є сенатором країни Філіппіни, і на політичному рівні боронить християнські цінності в країні.

Джерело: MannyPacquiao

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини