Велика мережа АЗС скасувала ліміти на продаж пального
Суспільство
01.07.2022
Нові умови продажу пального діють для всіх учасників програми лояльності PRIDE

Із 1 липня в мережі автозаправок WOG по Україні зняли всі обмеження на продаж пального. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«З 1 липня знімаються усі ліміти на відпуск будь-якого виду пального на всіх АЗК мережі WOG», – йдеться у повідомленні, про що пише glavcom.ua.

Нові умови відпуску діють для всіх учасників програми лояльності PRIDE. Окрім цього, власники картки мережі можуть купити автогаз за готівку та банківські картки на заправках, які реалізують пальне виключно за безготівковим розрахунком.

Зазначимо, що раніше компанія WOG запровадила зміни з оплатою за пальне на деяких своїх заправках у різних областях. Від 25 червня там можна розраховуватись лише безготівково. Йдеться про 37 автозаправних комплексів у 18 областях. Водії можуть скористатися талонами або паливними картками.

Якщо розраховуватись на визначених заправках талонами, водії можуть купити до 100 літрів пального на добу. При розрахунку паливними картками видають продукцію відповідно до лімітів картки.

В останні декілька днів в Україні спостерігається покращення ситуації пальним. Мережі заправок не лише радують збільшенням або скасуванням лімітів, а й зниженням цін. На багатьох АЗС подешевшав, як популярний зараз автогаз, так і деякі види бензину.

Джерело: glavcom.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Суспільство
Останні новини
Останні новини