Місіонери в Папуа Новій Гвінеї охрестили 17 аборигенів
Надихаючі історії
19.01.2021
Український місіонер у Папуа Новій Гвінеї Євгеній Константінік поділився радісною новиною: минулої неділі місцева церква поповнилася 17 новими членами

Шестеро людей, які прийняли хрещення, перебувають у в’язниці. Про це місіонер повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, додавши фото та відео з хрещення, пише svitogliad.com.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«У неділю ми з радістю виконали слова Христа і хрестили 17 осіб! Серед охрещених було 6 ув’язнених! Мат 28:19-20: “Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь», написав місіонер.

Нагадаємо, що влітку сім’я українських місіонерів у Папуа Новій Гвінеї Євгенія та Ірини Константінік постраждала від озброєних бандитів. Злочинці увірвалися в їхній будинок на Promise Land з гвинтівками і винесли усі цінні речі.

Читайте також: В Україні збираються скасувати реформу інтернатних закладів

Євгеній та Ірина Константінік це українське подружжя місіонерів, яке несе вістку спасіння народам в Папуа Новій Гвінеї ще з 2011 року. Перед тим, як поїхати на цю місію, подружжя виконувало місіонерське служіння в Росії. Євгеній родом з Черкаської області, Ірина з Києва, перед поїздкою в Папуа Нову Гвінею вони обидва проходили навчання в місії YWAM (Youth With A Mission) у місті Луцьк. У місіонерів є двоє дітей.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини