Навчальні заклади в Україні перейдуть на модель здорової школи: як це працюватиме
Освіта і наука
22.06.2021
Володимир Зеленський анонсував перехід навчальних закладів в Україні на модель здорової школи. Ця програма, за словами президента України, має сприяти зміцненню здоров'я та імунітету

Презентація моделі здорової школи для українських дітей відбулася на форумі "Україна 30".

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише education.24tv.ua з посиланням на Всеукраїнський форум "Україна 30".

Зеленський зауважив, що держава має бути зацікавлена ​​в тому, щоб українців народжувалося більше і вмирало менше. Для цього здоровий і активний спосіб життя мають стати невіддільною частиною української ментальності.

«Починатися все має з дитинства, тому перша складова нашої програми це модель здорової школи. Це вісім компонентів для зміцнення здоров'я та імунітету всіх учнів усіх шкіл по всій території нашої країни»,  сказав президент.

Читайте також: МОН та Держприкордонслужба сприятимуть вступникам з тимчасово окупованої території під час перетину кордону

Відомо, що модель здоровою школи передбачатиме: нові уроки фізкультури, реформу шкільного харчування, популяризацію спортивних секцій і гуртків (через онлайн-додатки).

Як працюватиме ця модель

Біля лавочок у парках, спортмайданчиках та зонах для відпочинку будуть встановлені QR-коди. Кожен охочий зможе просканувати його, перейти за посиланням та завантажити вправи. 

Джерело: education.24tv.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

Освіта і наука
Останні новини
Останні новини